به گزارش میلیتاری نیوز، یک ژنرال برجسته روس روز  چهارشنبه هشدار شدیدی به نیروهای آمریکایی داد و گفت مسکو قادر است کشتی‌های آمریکایی را غرق کند.

«ینس استولتنبرگ» دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هفته گذشته گفت این ائتلاف قصد دارد حضور نظامی و اطلاعاتی خود در دریای سیاه را تقویت کند.

به نوشته خبرگزاری «ریانووستی»، ژنرال «ولادیمیر روماننکو» فرمانده سابق ناوگان دریای سیاه ارتش روسیه در واکنش به این اظهارات گفت: «موشک‌هایی که ما در دریای سیاه داریم بسیار دقیق هستند و من به شما می‌گویم که کشتی‌های آمریکایی چند دقیقه بیشتر دوام نمی‌آورند.»

وی افزود: «مهم نیست که کشتی آمریکایی به کدام سو حرکت کند، ناوگان دریای سیاه برای رویارویی با هر چالش راهبردی‌ای آماده است.»

ناوگان دریای سیاه ارتش روسیه در حال حاضر به موشک‌های هدایت‌پذیر «بال» و «باستیون» مجهز است. این دو موشک فراصوت برای هدف قرار دادن اهداف بزرگ و سنگین طراحی شده‌اند و قابلیت تخریب بسیار بالایی دارند.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : چهار شنبه 4 اسفند 1395
تسلیت ایام فاطمیه!


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : یک شنبه 1 اسفند 1395
معرفی ۱۰ کلت کمری معروف دنیا ۲۰۱۷

 

در این پست شما عزیزان را با ۱۰ کلت کمری معروف دنیا , معرفی انواع اسلحه کلت,زیباترین اسلحه های کمری دنیا, بهترین کلت های کمری سال ۲۰۱۷, قدرتمندترین اسلحه کمری جهان,۱۰ کلت برتر جهان, بهترین کلت کمری, بهترین کلت کمری جهان آشنا خواهیم کرد.

به ادامه مطلب مراجعه کنید


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : یک شنبه 1 اسفند 1395
تانک کرار دروغ یا واقعیت؟

تانک کرار دروغ یا واقعیت؟

 

در این پست بررسی می کنیم اطلاعات و شایعات در مورد تانک جدید ایران با نام کرار,که واقعا آن طور که بیان شده هم سطح یا پیشرفته تر از تانک تی ۹۰۰ روسی است!

به ادامه مطلب مراجعه کنید


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : یک شنبه 1 اسفند 1395
آمریکا توان اقدام نظامی علیه ایران را دارد؟

 

به گزارش میلیتاری نیوز، “سردار محمد حسین سپهر” معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا توان اقدام نظامی علیه ایران را دارد؛ عنوان داشت: احتمال حمله آمریکا به ایران با توجه به اقتدار نظام جمهوری اسلامی، پشتوانه وجود پر برکت مقام معظم رهبری و حضور جهادی مردمان میلیونی بسیجی این نظام وجود نخواهد داشت.
 
وی افزود: ما با شهدا عهد بسته‌ایم که از انقلاب، اسلام، ملتمان با تمام وجود و مال و جان دفاع کنیم و بر سر این عهد ایستاده‌ایم.
 
معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: آمریکایی‌ها کوچکتر از آن هستند که برای ما خط نشان حمله بکشند.
 
آنها بارها از ما شکست خورده‌اند؛ در ۳۸ سال انقلاب هرگاه آمریکایی‌ها به مناطق اسلامی و ملت‌های اسلامی حمله برده‌اند در تمام حملات شکست خورده‌، خسارت دیده‌ و کامشان تلخ شده است اما ما پرامید و پرنشاط انقلابمان را ادامه داده ایم.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : یک شنبه 1 اسفند 1395
ناو جماران ۷ ساله شد+عکس

ناو جماران ۷ ساله شد+عکس

 

به ادامه مطلب مراجعه کنید

ناو جماران ۷ ساله شد+عکس


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : یک شنبه 1 اسفند 1395
آخرین مراحل ساخت جنگنده قاهر ۳۱۳ در حال انجام است

 

سال گذشته خبرهایی مبنی بر کنار گذاشتن پروژه جنگنده قاهر ۳۱۳ توسط وزیر دفاع مطرح شد که  ظاهرا درست نبود.

به تازگی وزیر دفاع در مورد جنگنده قاهر ۳۱۳ اعلام کرد نمونه های کوچک جنگنده قاهر پرواز کردند و  تست های مربوطه انجام گرفته و نمونه یک یکم یا اصلی آن نیز نهایی شده و در حال نصب موتور بر روی قاهر ۳۱۳ هستیم.

قاهر 313جنگنده قاهر ۳۱۳

وزیر دفاع گفت: نیروی هوافضای سپاه هم از نزدیک جنگنده قاهر ۳۱۳ را دیدند و آپشن های سفارشی روی آن گذاشتند و فکر میکنم بر این است که قاهر ۳۱۳ امسال تاکسی می‌کند و آماده پرواز می شود. تولید انبوه جنگنده قاهر ۳۱۳ بستگی به سفارش دارد و ما هم این جنگنده را در واقع یک پروژه تحقیقاتی می‌دانیم.

جنگنده قاهر ۳۱۳ با طول بیش از ۱۵۰۰ سانتی متر، عرض ۸۰۰ سانتی متر، وزن کلی ۹ تن با سرعت ۱۵۰۰ کیلومتر بر ساعت، با موتور توربوفان است.

قاهر ۳۱۳ احتمالا موتوری شبیه به موتور آ اِل-۴۱ اف خواهد داشت،این هواپیما قرار بود با اتمام پروژه موتور جت ملی وارد مرحله تست نمونه یک یکم یا اصلی بشه. البته چون هفته گذشته خبر تکمیل پروژه موتور جت ملی داشتیم احتمالا به زودی شاهد پرواز جنگنده قاهر ۳۱۳ در مقیاس اصلی خواهیم بود.

احتمالا این جنگنده در سال ۲۰۱۸ عملیاتی بشه و به تمام شایعه ها در این مورد پایان دهد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : چهار شنبه 20 بهمن 1395
مهاجم ۹۲ جدیدترین پهپاد موشک انداز ارتش+عکس

 

به گزارش میلیتاری نیوز،  «مهاجم ۹۲» نام یکی از پهپادهای عملیاتی نیروی هوایی ارتش است.

این هواپیمای بدون سرنشین که چند فروند از آن در سال‌های ۹۲ تا ۹۴ برای نیروی هوایی ساخته شده هم‌اکنون مشغول خدمت در این نیرو است.

«مهاجم ۹۲» یک پهپاد رزمی-شناسایی است که هم تست شلیک موشک آن موفق بوده و هم تصاویر HDD را به صورت آنلاین ارسال کرده است.

این پهپاد با سرعت کروز ۱۵۰ کیلومتر در ساعت و ۷۵۰ کیلومتر برد، قابلیت ۵ ساعت مداومت پروازی دارد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : چهار شنبه 20 بهمن 1395
آغاز تحقیقات در کشور برای حضور در لایه استراتسفر

 

به گزارش میلیتاری نیوز، حسن حدادپور با اشاره به  اینکه لایه استراتسفر یک لایه از جو زمین است که برخی کشورها در تلاشند برای عملیات فضایی از این لایه استفاده کنند، اظهار داشت: تاکنون فعالیتهایی برای استفاده از لایه استراتسفر جو، صورت گرفته است که از جمله آن می توان به بالن گوگل اشاره کرد.

 

وی با تاکید براینکه تاکنون تمامی اقدامات صورت گرفته از سوی کشورها در حد طرحهای تحقیقاتی و مطالعاتی بوده است و به صورت عملیاتی تاکنون هیچ کشوری نتوانسته از لایه استراتسفر استفاده کند، اضافه کرد: در زمینه این طرحهای تحقیقاتی، قصد اعزام پهپاد برای قرارگرفتن در لایه استراتسفر  وجود دارد و شرکتهایی مانند فیس بوک و سازمان ناسا در حال انجام این پروژه برای دست یافتن به این هدف هستند.

حداد پور با بیان اینکه یک سری کشتی های فضایی نیز در این لایه از جو قرار می گیرند، گفت: شرکتهایی مانند تالس در حال انجام این پروژه هستند تا یک کشتی فضایی را در لایه استراتسفر قرار دهند.

وی گفت: پژوهشگاه فضایی ایران نیز به عنوان بخش پژوهشی کشور در حوزه فضا، به دنبال انجام یک سری پروژه در لایه استراتسفر است که در حال حاضر یک بالن استراتسفری را دنبال می کنیم و در ادامه به دنبال قراردادن کشتی فضایی و پهپاد در این لایه از جو زمین هستیم.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه این پروژه به طور کل در حوزه پروژه های پژوهشی قرار دارد و در دنیا نیز به مرحله عملیاتی نرسیده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه لایه استراتسفر حول و حوش ۲۰ کیلومتری از سطح زمین قرار دارد، اگر شی پرنده ای در این ارتفاع قرار گیرد به علت رقیق بودن جو، انرژی کمتری برای حرکت نیاز دارد و شاید بتوان از طریق انرژی خورشیدی انرژی این پرنده را تامین کرد.

حدادپور گفت: از طرف دیگر اگر محموله های سنجشی و یا مخابراتی همراه با این پرنده اعزام شود، می تواند نقش موثری در رله مخابراتی و تهیه داده های سنجشی و عکسبرداری داشته باشد که به طور معمول، هزینه آن فوق العاده کمتر از ساخت و پرتاب یک ماهواره خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در صورت عملیاتی شدن بالن فضایی استراتسفری یکی از خدماتی که می تواند در لایه مخابراتی انجام شود، مربوط به اینترنت خواهد بود، ادامه داد: در لایه استراتسفر یک پرنده قرار می گیرد که می تواند کشتی، بالن و یا پهپاد باشد. اما در دنیا هنوز این پروژه به محصول تبدیل نشده و این نشان می دهد که در ایران پژوهش در این حوزه، پا به پای دنیا در حال حرکت است.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران خاطرنشان کرد: درصورتی که استفاده از پرنده های استراتسفری به عنوان یک فناوری تثبیت شود، به احتمال قوی می تواند جایگزینی برای ماهواره های فضایی باشد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : چهار شنبه 20 بهمن 1395
راکت اندازهای یکبار مصرف شمل روسی خانواده گسترده ای دارند

راکت اندازهای یکبار مصرف شمل روسی خانواده گسترده ای دارند و تاکنون سه نمونه راکت انداز شمل ساخته و تحویل یگانهای ارتش و همچنین برای صادرات به خارج از کشور فرستاده شده اند نمونه های نارنجک انداز راکتی شمل بدین شرح می باشند:SHMEL-A -3 , SHMEL-D -2 , SHMEL-M -1

همگی این مدلها توسط کارشناسان کارخانه اسلحه سازی در شهر تولا در روسیه طراحی و ساخته شده اند و در اینجا به بررسی نمونه نارنجک انداز ( شمل- آ) این خانواده می پردازیم.

نارنجک انداز راکتی شمل- آ  در سال 1984 میلادی طراحی و ساختش به اتمام رسید و برای کارائی و نشان دادن اثرات تخریبش در میادین جنگ و نبرد به کشور افغانستان فرستاده شد تا در مقابل نیروهای طالبان از آن استفاده گردد که پس از استفاده با رضایت فرماندهان نیروهای ارتش شوروی سابق واقع در کشور افغانستان گردیده و در سال 1988 میلادی در یگانهای ارتش کشور شوروی قرار گردید.                     
 در این سلاح پرتاب راکت از لانچری صورت میگیرد که در روی شانه نیروی پیاده ای واقع شده است که پس از شلیک آنوقت لانچر سلاح بلا استفاده گردیده و فقط دستگاه چکاننده و دوربین اپتیکی سیستم برداشته و قابل استفاده مجدد می باشند.
پره‌های دم راکت پس از شلیک باز گردیده و با ایجاد حرکت دورانی موجب تثبیت جهت و مسیر سیر پرواز راکت بسوی هدف می شود و در حین برخورد سر راکت به اهداف نشانه گرفته شده انفجاری با حرارت بالا بوجود می آید که باعث تخریب کلی و انهدام اهداف میگردد.

حمل راکت انداز شمل-آ توسط یک نفر نیروی پیاده و با داشتن دو قبضه راکت دیگر در کوله پشتی وی صورت میگیرد، سیستم نشانه روی شمل-آ دیوپتری با شبکه بندی تار رتیکول می باشد و ضمنا" می توان از سیستمهای اپتیکی نشانه روی موجود با بزرگ نمائی 4X و وزن 1.5 کیلوگرم هم استفاده کرد.
سیستم چکاننده (شمل– آ) الکتریکی می باشد که از یک باتری 1.5 ولتی تغذیه می شود و برای جرقه زدن خرج راکت نیاز به قدرتی برابر با 100میلی آمپر را دارد که از باتری 1.5 ولتی تهیه می شود،برای آموزش و تمرین نیروهای پیاده با اسلحه شمل-آ در آموزشگاههای نظامی از دستگاه شبیه ساز شلیک به اهداف روسی مدل9F700-2 استفاده میشود.

مشخصات لانچر راکت انداز شمل،لانچر شمل-آ برخلاف اسلحه ار پی جی یکبار مصرف می باشد و نیروی پیاده پس از استفاده و شلیک از این سلاح لانچر آنرا از خود دور میکند این لانچر بسیار سبک و از مواد مصنوعی فایبرگلاس ساخته شده است.
 شلیک با نارنجک انداز شمل-آ از مکانی حداکثر تا 60 مترمکعب حجم صورت میگیرد(در کاتالوگ اسلحه حجم مکان برای شلیک 45 مترمکعب ذکر گردیده است) اگر مکان استفاده از سلاح شمل کمتر از مقدار اندازه ذکر شده در کاتالوگ باشد احتمال برگشت شعله آتش عقب راکت به سمت تیرانداز می شود و احتمال سوختگی وی را بهمراه دارد و بطور کلی محل شلیک برای نیروی پرتاب کننده راکت در پشت سرش باید منطقه بازی تا 110درجه و فاصله 47 متری از وی باشد(تا فاصله 47 متری پشت سر تیرانداز باید باز باشد) که احتمال بازگشت شعله ها و برخوردشان به بدن تیرانداز نشود.

سر جنگی سلاح:
سر جنگی پی را او – آ سلاح از مواد ترموباریک (هوا سوز)می باشد که انفجار بدون چاشنی صورت میگیرد و قدرت تخریب سر جنگی راکت برابر با قدرت انفجار  گلوله خمپاره 122 میلی متری و حتی 152 میلی متری می باشد و درجه حرارت تولید شده برابر 800 درجه سلسیوس می باشد.                 
 اگر سر جنگی راکت شمل در مکان سر بسته ای تا حجم 80 متر مکعب منفجر شود فشاری با قدرت 7-4 کیلوگرم بر اتمسفر را در مکان مزبور تولید کرده و کل آنرا تخریب میکند و سطح تخریب در مکان باز 50 متر مربع می باشد و فشار0.4 اتمسفرتولید میشود.                                                                                                           
نارنجک انداز شمل– آ از سر جنگی دودزا به نام ار پی او- دی هم استفاده میکند که پس از شلیک دودی را با طول55 تا90 متر به مدت زمان 2-1.2 دقیقه در محل مورد نظر تولید میکند، که در مکانهای بسته اثر تخریبی شدیدی بر جای میگذارد.
نوع سر جنگی دیگری راکت شمل با نام "ار پی او-3" است که وزن مواد آتش زای آن برابر2.3 کیلوکرم می باشد که پس از شلیک و انفجار در محل مورد نظر آتش سوزی زیادی بوقوع می انجامد و حجم آتش سوزی در محیط بسته 100 متر مکعب و در مدت زمان 7 ثانیه انجام میشود و سطح آتش سوزی در محیط باز برابر با 300 متر مربع  می باشد(20 نقطه آتش سوزی صورت میگیرد).

مشخصات سیستم نارنجک انداز روسی شمل-آ :
-    کالیبر( م م ): 93
-    طول (م م ): 920
-    برد موثر با سیستم نشانه گیری اپتیکی(متر):600
-    حداکثر برد(متر): 1200
-    وزن اسلحه(کیلوگرم): 11
-    وزن راکت با موتور کمکی (کیلوگرم): 6.5
-    وزن سر جنگی راکت (کیلوگرم): 2.3
-    طول (میلی متر): 920
-    سرعت شلیک راکت(متر/ثانیه): 125
-    وزن کوله پشتی حمل لانچر پر(کیلوگرم):22
-    زمان آماده ساز (ثانیه): 30

 

مترجم : دکتر حمید فرامرزپور
تمام حقوق این مطلب متعلق به مترجم آن بوده و تحت قانون نشر و انتشار (کپی رایت) آی آر ارتش می باشد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : چهار شنبه 13 بهمن 1395