رژیم صهیونیستی ۳ فروند جنگنده F-35 از آمریکا تحویل گرفت

 

به گزارش میلیتاری نیوز، رژیم صهیونیستی جنگنده‌های F-35 جدید خود را طبق توافق بسته حمایت نظامی، از ایالات متحده تحویل گرفت.

۳ جنگنده F-35 ساخت شرکت «لاکهید مارتین» آمریکا در پایگاه هوایی «نقب» در فلسطین اشغالی به زمین نشسته و رسما به نیروی هوایی رژیم صهیونیستی ملحق شدند.

به نوشته وبگاه نشریه «یدیعوت آحارنوت» این جنگنده‌ها سپس مراحل تست و آموزش خلبان را پشت سر خواهند گذاشت.

این امر که در راستای بسته حمایت نظامی تاریخی واشنگتن از تل‌آویو انجام می‌شود، اسرائیل را به اولین رژیم – به جز آمریکا – که اسکادران عملیاتی از جنگنده‌های پیشرفته F-35 در اختیار دارد، تبدیل می‌کند.

شرکت نظامی آمریکایی «لاکهید مارتین» توافق کرده ۵۰ فروند اف-۳۵ به رژیم صهیونیستی تحویل دهد که در دسامبر سال ۲۰۱۶ دو فروند از این جنگنده‌ها را در اختیار این رژیم قرار داد.

با تحویل گرفتن این ۳ فروند، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اسکادرانی از جنگنده‌های F-35 شامل ۵ فروند در اختیار خواهد داشت.

هر فروند از این جنگنده‌های رادارگریز و نسل جدید که قادر به پرواز در سرعت مافوق صوت ۱٫۶ ماخ ( ۱۹۰۰ کیلومتر در ساعت) هستند، ۱۱۰ میلیون دلار قیمت دارند.

منبع: فارس

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : چهار شنبه 6 ارديبهشت 1396
تمایل ایران برای خرید هواپیمای آب نشین آکرانوپلن اوریون ۲۰ ساخت روسیه

 

تصویری از آکرانوپلن اوریون ۲۰ که یک پرنده بال زمین یا GEV به حساب می آید. این پرنده در روسیه در حال طی مراحل توسعه میباشد. پرنده ای که ظاهرا ایران علاقه مند به خدمت گیری آن هست.

هواپیمای آب نشین آکرانوپلن اوریون 20

بنا بر گزارش اسپوتنیک روسیه ایران در نظر دارد این هواپیمای آب نشین را از روسیه خریداری کند. براساس این گزارش هواپیمای اوریون ۲۰ حداکثر سرعتش ۱۸۰ کیلومتر در ساعات است و می‌تواند یک تن بار و ۱۲ مسافر حمل کند.

یوری واراکوسف رئیس طراحان اکرانوپلنز گفت: در سال ۲۰۱۱ قراردادی را با شرکت بنیان دانش شرق ایران برای تحویل تعدادی هواپیما اوریون ۱۲ امضا کردیم. ۳ فروند از این هواپیماها تا کنون تحویل شده است، اکنون در حال مذاکره برای تحویل هواپیمای ارتقا یافته اوریون- ۲۰ هستیم این هواپیما در مرحله آزمایشی است. در زمان تحریم ها انتقال این پرنده به ایران با مشکل مواجه بود ولی اکنون مشکلی بر سر راه فروش این هواپیما به ایران برداشته شده است و حتی میتوان آن را در ایران توسعه داد و تولید کرد. بنا بر گزارش موتور های این هواپیما برای کار در محیط های گرم و مرطوب بهینه سازی شده اند و میتوان گفت پرنده برای کار در دریای خزر و سواحل جنوبی میتواند مناسب باشد. از این جهت میتوان گفت که در سواحل جنوبی در مواقع توفانی میتوان از این هواگرد به جای قایق های مرسوم برای تردد به جزایر جنوبی استفاده کرد. البته در نیروی دریایی سپاه اکرانوپلان باور ۲ قبلا عملیاتی شده است و ایران با کاربرد ها و مزایای این هواگرد ها آشنایی دارد.
در سال ۱۹۹۰ و در آستانه فروپاشی شوروی به علت محدودیت منابع مالی تا به امروز تمام طرح های توسعه ای در باب آکرانوپلن ها به اغما رفت . در اواسط سال های ۱۹۶۰ شوروی با ساخت “هیولای دریایی کاسپین” با طول ۱۰۰ متر و وزنی معادل ۵۴۴ تن بزرگترین آکروپلن تاریخ را ساخت. مزیت اساسی این نوع پرنده ها مصرف سوخت کمتر بر اثر استفاده از تاثیر متقابل سطح میباشد و همچنین میتوان با توسعه نمونه های نظامی سیستم های تسلیحاتی را بر روی آنها سوار کرد و همچنین به جهت سیر این هواگرد ها بر روی سطح میتوان از مزیت رادارگریزی نیز بهره جست. بنا بر گزارشی از سخنگوی نیروی دریایی روسیه این نیرو در نظر دارد از سال ۲۰۲۰ هیولای دریایی کاسپین را به چرخه تولید بازگرداند و در نیروی دریایی این کشور به خدمت گیرد. ظاهرا قرار هست هیولای کاسپین در شهر نیژنی نوگراد تولید شود.

اما آشنایی بیشتری با اثر سطحی و نحوه عملکرد آن داشته باشیم. تاثیر اثر سطح بر بال یکی از اصول مربوط به علم آیرودینامیک به حساب می آید که در هنگام پرواز هواگرد در نزدیکی سطح ثابت باعث افزایش لیفت و بالابرندگی و کاهش درگ یا نیروی مخالف بر روی بال میشود. این اثر در هنگام فرود هواپیما ها به خلبان ها حالت شناوری را تلقین میکند. و متعاقبا در هنگام تیک آف موقتا باعث کاهش سرعت استال یا واماندگی خواهد شد و به خلبان فرصت خواهد داد تا با پرواز در روی باند با افزایش سرعت به حد ایمن و کسب شتاب مناسب اقدام به افزایش ارتفاع کند. این تاثیر به تبع در پرنده های بال پایین بیشتر از پرنده های بال بالا میباشد و با درک این مسئله پرندهایی طراحی شد که اصطلاحا به بال زمین معروف هستند و باوجود سطحی مسطح و بدون مانع در روی دریاها آکرانوپلن ها تولید شدند که میتوانند در مصافت های طولانی با استفاده از تاثیر سطح پرواز نرمی را در ارتفاع عموما سه متری و در مواقع توفانی تا ۵ متری داشته باشند. آکرانوپلن ها به صورت کلی با هواپیما های مرسوم و هاورکرافت ها و حتی هیدروفویل ها متفاوت هستند و در دسته ی جداگانه ای قرار میگیرند.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : چهار شنبه 6 ارديبهشت 1396
عید سعید مبعث مبارک

از حرا آیات رحمن و رحیم آمد پدید

با نخستین حرف،قرآن کریم آمد پدید

صوت”اقرا ء باسم ربک” می رسد بر گوش جان

یا که از غار “حرا”خلق عظیم آمد پدید

عید مبعث مبارک


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : دو شنبه 4 ارديبهشت 1396
Sherp خودروی روسی که از دیوار راست هم بالا می رود

 

 Sherp خودروی روسی که از دیوار راست هم بالا می رود

شرپ ” SHERP ” نام خودرویی روسی است که قابلیت عبور از هر مانعی را داراست و می تواند برای کسانی که نیاز به عبور از مناطق صعب و سخت طبیعی را داشته بسیار مفید واقع شود . با کمی اغراق می توان گفت که این خودرو از دیوار راست هم بالا می رود .

آن چه مشاهده می کنید خودرویی کامیون شکل با چرخ های بزرگ است که قادر به انجام ماموریت های یاد شده می باشد . لاستیک های این خودرو فقط بزرگ نیستند بلکه قابلیت شناور شدن نیز داشته و دارای پاروهای کوچکی هستند که امکان حرکت در آب را نیز به آن می دهد .

 

کشش این تایرها روی یخ به گونه ای ستودنی است به طوری که هیچ وسیله نقلیه دیگری در جهان از این نظر با آن قابل مقایسه نیست . نام این خودرو محکم و قوی SHERP است و اقتباس شده از طرحی است که آقای آلکسی گاراکاشیان در سال ۲۰۱۰ ارائه داده بود و شاسی آن از لوله های فلزی تشکیل شده بود .

در مورد SHERP  این گونه آمده است که باید آن را نسل جدیدی از همه جا رو ها حساب کرد که ضمنا قابلیت شنا کردن نیز داشته و عبور از باتلاق هم مشکلی برای آن مشکلی ایجاد نمی کند . برای شرپ عبور از موانعی با ارتفاع ۷۰ سانتی متر نیز امکان پذیر است . حال می خواهد این مانع صخره ای باشد یا درختان جنگلی که روی زمین افتاده و سقوط کرده اند.

افرادی که با آن به انجام آزمایش پرداخته اند می گویند به جاهایی رفته اند که تاکنون پای هیچ بشری به آن نرسیده است همچون نقاطی ناشناخته سیبری در روسیه .

مشخصات کلی

سقف چادری ، گرمایش اتوماتیک در داخل کابین ، نمایشگرهای آنالوگی در جلوی داشبورد ، چراغ های جلو از نوع هالوژن ، درپوش تویی روی چرخ ها ، رنگ پوششی مخصوص برای بدنه دارای لایه ی محافظ و بادوام پلیمری ، باک سوخت به ظرفیت ۵۸ لیتر ، تکنولوژی عایق کاری و ایزولاسیون به منظور کاهش سر و صدای اطراف و انتقال حرارت موتور به داخل کابین ، کمربندهای ایمنی برای راننده و کلیه سرنشینان ، قوس ایمنی برای داخل کابین ، سیستم گریس کاری خودکار برای زنجیرهای SkF و سوپاپ های ساخت کینگ استون جهت تخلیه آب از بدنه از ویژگی های جالب و منحصر بفرد این خودروی همه جا رو محسوب می شود .

این خودرو همچنین دارای ۳۴۰۰ میلی متر طول ، ۲۵۲۰ میلی متر عرض و ۲۳۰۰ میلی متر ارتفاع است . جنس این بدنه از فولاد و وزن آن نیز ۱۳۰۰ کیلوگرم می باشد . سوخت مصرفی این خودرو گازوئیل است و توانایی حمل هزار کیلوگرم بار را نیز دارد .

از دیگر ویژگی های آن می توان به ظرفیت حمل ۴ سرنشین و سرعت حداکثری معادل ۴۵ کیلومتر در ساعت و سرعت حرکت بر روی آب معادل ۶ کیلومتر اشاره کرد . قابل ذکر است که قیمت این خودروی همه جا رو ۷۰ هزار دلار می باشد .


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : دو شنبه 4 ارديبهشت 1396
تحویل موشک های کروز جدید به سپاه

 

به گزارش میلیتاری نیوز به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع؛ با حضور سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سردار دریادار پاسدار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انبوه موشک جدید کروز ضد کشتی نصیر طی مراسمی در سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع به نیروی دریایی سپاه تحویل داده شد.

سردار دهقان در این مراسم با اشاره به راهبرد وزارت دفاع در تقویت روز افزون توان موشکی نیروهای مسلح گفت : موشک کروز سطح به سطح نصیر با قابلیت شلیک از ساحل و دریا علیه اهداف دریایی از جمله کشتی های جنگی و اسکله ها بکار گرفته می شود.

وزیر دفاع آماده سازی و واکنش سریع، ارتفاع پروازی پایین، دقت بالای ناوبری و اصابت به هدف، قدرت تخریب زیاد، قابلیت ضد جمینگ بالا به واسطه رادار پیشرفته و شلیک از روی شناورهای تندرو را از ویژگی های موشک جدید نصیر برشمرد.

سردار دهقان تصریح کرد: این دستاورد ارزشمند که ناشی از رویکرد تحقیق، نوآوری، توسعه و تولید بر مبنای نیاز نیروهای مسلح می باشد با بهره گیری از راه های میان بر که همواره مورد تاکید فرماندهی معظم کل قوا بوده، انجام گرفته و با تجهیز نیروهای دریایی ایران به این موشک، گام موثری در راستای افزایش توانمندی دفاعی و قدرت بازدارندگی کشور برداشته شده است.

سردار دهقان با قدردانی از دست اندرکاران طراحی، ساخت و تولید انبوه موشک کروز دریایی نصیر بویژه دانشمندان، متخصصان و کارکنان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع گفت: این موشک و دیگر موشک های نیروهای مسلح صرفا برای دفاع از ایران اسلامی و فقط بر سر متجاوزان فرود خواهد آمد و برای پاسداری از صلح، ثبات و امنیت منطقه بکار گرفته خواهد شد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : دو شنبه 4 ارديبهشت 1396
رومانی به موشک پاتریوت مجهز می شود

 

به گزارش میلیتاری نیوز، یک مقام ارشد وزارت دفاع رومانی اعلام کرده است که کشورش به عنوان یکی از اعضای ناتو قصد دارد برای محافظت از قلمروی هوایی از آمریکا سامانه دفاع موشکی «پاتریوت» خریداری کند.

رومانی قصد دارد با این برنامه به نوین سازی بدنه نظامی خود اقدام کند.ژنرال «نیکوئلا لونل» رییس ستاد کل نیروهای مسلح رومانی در این زمینه گفت: «سامانه دفاع موشکی بخشی از دفاع هوایی چند لایه رومانی است و این برنامه سال جاری آغاز می شود.»

رومانی به تازگی ۶ فروند جنگنده «اف-۱۶» از آمریکا گرفته تا میگ‌های قدیمی بجا مانده از دوره کمونیستی در این کشور را از رده خارج نماید و اینک با کسب موشک‌های پاتریوت قصد دارد آن‌ها را با جنگنده‌های اف-۱۶ یکپارچه کند.

شرکت آمریکایی «ریتان» سازنده موشک‌های پاتریوت نیز این خبر را تایید کرده است .

رومانی با جمعیت بیست میلیون نفری میزبان ایستگاه دفاع موشکی آمریکا است و در اعزام نیرو به عراق و افغانستان نیز مشارکت داشته است.

 

منبع: فارس

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : دو شنبه 4 ارديبهشت 1396
روبیو: برجام معاهده نیست فقط یک توافق با دولت اوباما بود

 

به گزارش میلیتاری نیوز، مارک روبیو در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز گفت: توافق با ایران یک معاهده محکم حقوقی نیست. این توافق، یک توافقنامه سیاسی با دولت قبلی آمریکا بود که برای تصویب به کنگره نرفت و اکنون دولتی جدید بر سر کار است.

این سناتور جمهوریخواه با بیان اینکه باید شروطی ضمیمه توافق هسته‌ای با ایران شود تأکید کرد: دست برداشتن از حمایت از تروریسم دولتی، منع ساخت و توسعه موشک‌های دوربرد و کم‌کردن (و نه حذف کامل) توانایی غنی‌سازی این کشور از جمله این شروط است.

در همین خصوص، رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا گفت: واشنگتن در حال بازنگری جامع سیاست‌های خود در قبال ایران است.

 

منبع: کیهان

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : دو شنبه 4 ارديبهشت 1396